Leven & Meer

Over voortbewegen per benenwagen, camper of fiets, pelgrimeren, dankbaarheid, geloof, stilte en bewust genieten van kleine dingen.

Lentekleurtje

4 reacties

Kleur bekennen. Dit jaar eens geen geel en grasgroen voor mij richting Pasen. Je denkt natuurlijk, waar heeft zij het nou weer over….maar mijn lentekleur in het interieur 🙂 is dit jaar roze. Ik had eens zin in een wat meisjesachtige kleur in mijn jongenshuishouden.

Met de seizoenen mee verander ik ook kleine dingen in huis. Ik koop bloemen of kaarsen in de kleur die ik dan passend vind. Wat vinden jullie ervan?

20150305_140320 20150305_140135

20150302_095727 20150228_083430

20150211_122913 003

 

 

 

 

 

 

Auteur: Levenenmeer

Ik geniet van kleine dingen. Ik geloof in God. Ik wil bewust leven. Ik werk als verpleegkundige. Ik hou van de stilte. Ik kook graag, maar eet nog liever. Ik ben getrouwd en mama. Ik vind schrijven, lezen, creatief zijn met bloemen en fotograferen leuk. Ik heb een hond en omarm de seizoenen. En ik hou van reizen en dan het liefst naar Frankrijk.

4 thoughts on “Lentekleurtje

  1. Sorry, persoonlijk vind ik het zuurstok gehalte te hoog maar dat zeg ik als man. Vraag mij af hoe jouw mannen het vinden, of zien E geen veranderingen.

    Like

  2. Nou niks zuurstofroze hoor Mir, ik weet wel beter. Het is juist heel subtiel, maar dat komt omdat ik weet hoe de rest eruit ziet.
    Liefs Cootje

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.