Leven & Meer

Over voortbewegen per benenwagen, camper of fiets, pelgrimeren, dankbaarheid, geloof, stilte en bewust genieten van kleine dingen.

Herfstfair

3 reacties

Gisteren ben ik met een vriendin naar de herfstfair in Vaassen geweest die gehouden werd op het landgoed van kasteel Cannenburg.

Herfstfair 001

Herfstfair 009

 

 

 

 

 

 

 

Het was echt weer zo’n “ik geniet van het leven” dag. De zon ging met me mee tot begin Gelderland en daarna werd het bewolkt en wat dreigend. Dat mocht echter de pret niet drukken. Heerlijke koffie bij “toffe Koffie” gedronken. De buurvrouw had allerlei lekkernijen te koop. Ik heb een flink stuk bananencake met pecannoten naar binnen gewerkt. En zo blijf je wat eten de hele tijd. Een hapje hier en een hapje daar. En uiteindelijk kregen we bij de stand van het blad Seasons na ons voor de nieuwsbrief te hebben ingeschreven een gratis blad en een gratis! panini met geroosterde groenten. Weer een bakkie erbij. Als een kind zo blij. 🙂

Herfstfair 012

Herfstfair 004

 

 

 

 

 

 

 

Hoogtepunt vond ik de ontmoeting met schrijver Gerrit Jan Zwiers. Hij schrijft al jaren boeken o.a. over wandelen en heeft dit jaar het boekje De wandelaar als pelgrim uitgegeven. Gekocht natuurlijk! En hij heeft hem voor me gesigneerd. Volgende week kun je hem ook bij de tocht om de noord Ontmoeten. Ik blog er later nog uitgebreider over.

Trekpleister van de Herfstfair is de expositie van ‘floral dresses’, paspoppen die aangekleed worden met jurken van louter groen dus natuurlijk materiaal. De ‘groene jurken’ stonden in de kasteeltuin. Het publiek kon stemmen op de mooiste jurk. Ik heb gestemd op een jurk en stola in charleston stijl. Alleen het verwerken van al die kleine besjes op de jurk. Wat een monnikenwerk!

Herfstfair 006

 

 

 

 

 

 

 

Op de terugreis in Hardenberg een verrassingsbezoekje afgelegd bij een vriendin die echt heerlijke café au lait kan maken. Een heerlijke vriendinnen & koffie dag.

 

Advertentie

Auteur: Levenenmeer

Ik geniet van kleine dingen. Ik geloof in God. Ik wil bewust leven. Ik werk als verpleegkundige. Ik hou van de stilte. Ik kook graag, maar eet nog liever. Ik ben getrouwd en mama. Ik vind schrijven, lezen, creatief zijn met bloemen en fotograferen leuk. Ik heb een hond en omarm de seizoenen. En ik hou van reizen en dan het liefst naar Frankrijk.

3 thoughts on “Herfstfair

 1. Wat een leuke dag! Het was net of ik naar de herfstfair ben geweest.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lieve schat wat heb je dat weer mooi verteld, topdagje was het.
  Alhoewel ik wel een klein beetje jaloers ben dat je Gerrit leuker vindt dan mij, snik snik….
  Liefs Cootje XXX

  Geliked door 1 persoon

 3. Tegen jou kan toch niemand op! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.