Leven & Meer

Over voortbewegen per benenwagen, camper of fiets, pelgrimeren, dankbaarheid, geloof, stilte en bewust genieten van kleine dingen.

Vakantie & Valkenburg

Een reactie plaatsen

Zoals gezegd vier ik mijn verjaardag ’s avonds altijd met mijn gezin. En dit jaar wel heel speciaal. We zijn gaan kamperen in het vestingstadje Valkenburg. Wie wel eens in Valkenburg is geweest weet het. Het is een heel toeristisch dorp, maar het voordeel is je voelt je gelijk in vakantiesferen. Mijn man en ik komen er al sinds onze 1e vakantie in 1992. We stonden op camping den Driesch met een klein koepeltentje.

Inmiddels komen we jaarlijks wel een keer in Valkenburg en zijn onze kampeermiddelen wat uitgebreider, maar dat speciale gevoel blijft.

We hebben heerlijk gegeten bij de Mexicaan, koffie gedaan in het zonnetje, gevoetbald, gelezen en spelletjes gespeeld. Tijd voor jezelf en elkaar. Het pluk de dag gevoel.

We hebben ook weer gewandeld door het stadje. Lekker bij de Geul langs. Ze hebben de Geulpoort herbouwd. Prachtig dat mergelsteen. Er wordt geprobeerd om weer meer de uitstraling van de oude vestingstad te doen herleven. Op dit moment zijn ze nog actief bezig met het Halderpark (inclusief stadsmuur en gracht) en een reconstructie van de Grendelpoort.

013 012

014 018

015

019 021

024

 

 

 

 

Auteur: Levenenmeer

Ik geniet van kleine dingen. Ik geloof in God. Ik wil bewust leven. Ik werk als verpleegkundige. Ik hou van de stilte. Ik kook graag, maar eet nog liever. Ik ben getrouwd en mama. Ik vind schrijven, lezen, creatief zijn met bloemen en fotograferen leuk. Ik heb een hond en omarm de seizoenen. En ik hou van reizen en dan het liefst naar Frankrijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.